À la carte
Vår à la carte-meny samler italienskinspirerte klassikere og lokale favoritter. Velg mellom antipasti, friske salater, pasta, pizza, kjøttretter og desserter – perfekt både til hverdags og til spesielle anledninger.
Antipasti | Forretter
Focaccia Sanremo
92,-
Stekt pizzabunn penslet med olivenolje , toppet med pecorino og oregano. Servert med kremet aioli og chilimarinerte grønne olivien.
Allergener: hvete,egg,melk
Zuppetta di pesce
149,-
En smakfull sjømatgryte med tolv blåskjell og tre scampi, tilberedt med kremet fløte og fersk persille. Serveres med to skiver ferskt brød.
Allergener: melk,hvitløk,hvitvin, bløtdyr
Zuppetta di cozze e gamberi
149,-
En smakfull sjømatgryte med tolv blåskjell og tre scampi, tilberedt med tomatsaus og fersk persille. Serveres med to,skiver ferskt brød
Allergener: selleri,hvitløk,bløtdyr
Carpaccio di manzo mariner
175,-
Tynne skiver av indrefilet av okse, delikat toppet med saftige granateplefrø og frisk ruccola med syrlig sitronette. Fullført med et dryss av vellagret parmesan, og penslet med krembalsamico og grønn pesto for en ekstra smakfull dimensjon.
Allergener: melk,egg
Verdure grigliate con formaggio
165,-
Grillede grønnsaker aubergine, squash, paprika, tomat, løk, gulrot og bønner. Penslet med kremet hvit gorgonzolasaus og krembalsamico.
Allergener: melk,egg
Carpaccio av lam
175,-
Tynne skiver av indrefilet av lam, servert med blandet salat og pære. Penslet med kremet hvit pecorinosaus og krembalsamico. Toppet med sprø friterte purreløkchips.
Allergener: melk, hvete, egg
Capesante alla Sanremo
195,-
Stekte kamskjell med bacon, akkompagnert av friarielli og søtpotetkrem, penslet med krembalsamico.
Allergener: melk,bløtdyr
Tapas
195,-
Saftige kjøttboller i en krydret tomatsaus, møre kyllingvinger marinert med smakfull krydderblanding, og delikat Parmaskinke sammen med vellagret parmesan. Krydrede oliven med et hint av chili, intens salami piccante, og sprø bruschetta toppet med friske tomater og urter. Fullført med en kremet hvitløksdressing som binder det hele sammen.
Allergener: melk, hvete, egg
Salad | Store Salater
Itanliensk salat
205,-
Frisk blanding av salat, agurk, tomat, chili-oliven og rødløk, kledd i syrlig sitronette. Toppet med delikate skiver av parmaskinke og kremet mozzarella.Serveres med en smakfull aioli og et skive ferskt brød på siden av.
Allergener: egg, hvete, melk
Vegetar salat
195,-
Frisk blanding av salat med syrlig sitronette, toppet med smakfulle biter av stekt aubergine, squash og paprika. terninger av fetaost gir en herlig kremet kontrast. Serveres med en kremet aioli og en skive ferskt brød ved siden av.
Allergener: egg, hvete, melk
Kylling salat
225,-
Frisk blanding av salat med agurk, tomat, rødløk og syrlig sitronette, toppet med saftig stekt kyllingfilet og sprø baconbiter. Servert med paprikadressing og en skive ferskt brød ved siden av.
Allergener: hvete, egg
Reke salat
225,-
Frisk blanding av salat med agurk, tomat, rødløk og syrlig sitronette, toppet med saftige reker og røkt laks. Serveres med kremet aioli og en skive ferskt brød ved siden av.
Allergener: egg, skalldyr,fisk,hvete
Caprese salat
236,-
En frisk og fargerik Caprese-salat laget med saftige cherrytomater, ristede pinjekjerner og burrata.Toppet med en smakfull grønnpesto og krembalsamico.
Allergener: nøtter, peanøtt, melk, egg, hvete, sesam
Primi Piatti | Pastaretter
Alle pasta med unntak av Lasagna kan lages glutenfritt
Penne all`arrabiata
199,-
Penne pasta i en smakfull tomatsaus med en intens chili-kick og mild løk.
Allergener: hvete,selleri,sulfitt
Fusilli primavera
215,-
Fusilli pasta i en rik tomatsaus, fylt med et fargerikt utvalg av grønnsaker stekt aubergine, squash, paprika, sjampinjong og løk
Allergener: hvete,selleri,sulfitt
Spaghetti ala Bolognese
219,-
Klassisk spaghetti servert med fyldig bolognese saus, laget med oksekjøttdeig og en rik tomatsaus.
Allergener: hvete,selleri,sulfitt
Spaghetti alla carbonara
223,-
Klassisk spaghetti i en kremet karbonara-saus med fløte,squash, løk og sprøstekt bacon. Fullført med en silkemyk eggeblanding.
Allergener: hvete, egg, melk
Lasagna emiliana
229,-
Lagvis pasta med en rik tomatsaus, kremet bechamelsaus og saftig oksekjøttdeig
Allergener: hvete, melk,sulfitt,selleri, egg
Tortiglioni al gorgonzola la e speck
224,-
Tortiglioni pasta i en fyldig tomatsaus med gorgonzolaost som tilfører en rik og kompleks smak. Toppet med delikate skiver av parmaskinke.
Allergener: hvete,selleri,sulfitt
Pasta Alfredo
244,-
Kremet Alfredo-saus laget med fløte, sjampinjonger, løk og frisk persille. Servert med møre biter av kyllingfilet og sprøstekt bacon.
Allergener: hvete, melk
Tagliatelle ai frutti di mare
245,-
Tagliatelle pasta i en kremet fløtesaus med løk, persille, brokkoli og et snev av hvitvin. Fylt med saftige scampi, møre akkar og blåskjell, og toppet med ekstra frisk persille
Allergener: hvete, melk, egg, skalldyr, bløtdyr
Linguine alle 5 Terre
245,-
Linguine pasta i en smakfull tomatsaus med løk, hvitløk, persille, brokkoli og hvitvin. Beriket med saftige scampi, akkar og blåskjell
Allergener: hvete, selleri,sulfitt, skalldyr, bløtdyr
Pasta Sanremo
245,-
Pasta i en rik tomatsaus kombinert med fløte og brunsaus, som gir en fyldig og kremet smak. Fylt med møre biter av oksekjøtt, paprika, sjampinjong og løk.
Allergener: hvete,sulfitt,melk,selleri
Tagliatelle al salmone
245,-
Tagliatelle pasta i en kremet fløtesaus med saftig laks, møre biter av løk, blomkål, paprika og brokkoli.
Allergener: hvete, melk, egg, fisk
Linguine alla scampi
245,-
linguine servert med saftigescampiog grønnpesta, sitron, pistasj, hvitløk og chili.
Allergener: hvete, nøtter (pistasj), skalldyr
Linguine alla parmigano
225,-
Linguine blandet med stekt cherrytomater og burrata. Toppet med parmesan av basilikum.
Allergener: hvete,melk
Pizze | Pizza
Margherita
199,-
Tomatsaus, mozzarella
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Vesuvio
219,-
Tamatsaus, mozzarella, salami picante
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Capricciosa
221,-
Tomatsaus, mozzarela, skinke, atrisjokker, oliven
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Formaggi
219,-
Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola, parmesan, ricotta
Allergener: hvete, sulfitt, melk, egg
Calzone
219,-
Innbakt pizza, tomatsaus, mozzarella, skinke
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Vegetariana
219,-
Tomatsaus, mozzarella, artisjokker, oliven, sjampinjong, paprika, løk
Allergener: hvete, melk
Lombarda
235,-
Creme fraiche, mozzarella, bresaola, rucola, parmesan
Allergener: hvete, melk, egg
Kylling
235,-
Tomatsaus, mozzarella, kyllingfile, paprika, rødløk, bacon
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Biff
245,-
Tomatsaus, mozzarella, biff, paprika, rødlok, sjampinjong
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Parma
239,-
Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, rucola, parmesan
Allergener: hvete, sulfitt, melk, egg
Pizza med kjøtboller
225,-
Tomatsaus, mozzarella, kjøtboller, friarelli
Allergener: hvete, selleri, svoveldioksid, melk
Hawaii
225,-
Tomatsaus, mozzarela, ananas, salami picante
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Al prosciutto cotto
215,-
Tomatsaus, mozzarella ,skinke
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Pizza med rødt laks
235,-
Creme fraiche, mozzarella, rucola, parmesan, citronette, balsamico
Allergener: hvete, melk, fisk, egg
Pizza tonno
209,-
Tomatsaus, mozzarela, tunfisk, rødløk
Allergener: hvete, sulfitt, melk,fisk
Pizza bianca
215,-
Burrata ost, parmesan, olivenolje, hvitløk, svart pepper
Allergener: hvete, melk, egg
Secondi Piatti | Kjøttretter
Filetto della casa
415,-
Stekt Indrefilet av okse, elegant pakket i parmaskinke med spinat og parmesan. Servert med stekte poteter og en fyldig brunsaus med sjampinjong.
Allergener: maisstivelse, melk, egg, selleri
Filetto di agnello
395,-
Indrefilet av lam, perfekt stekt og servert med terninger av smakfulle grønnsaker. Fullført med fyldig brunsaus, stekte poteter og delikate friterte sellerirotchips.
Allergener: hvete, maisstivelse, selleri
Entrecôte
395,-
Saftig entrecôte av okse, servert med stekte aspargesbønner, møre løkbiter og søte gulrøtter. Kombinert med stekte poteter og hjemmelaget bearnaisesaus.
Allergener: egg
Pollo diavolo
335,-
Marinert kyllinglår med en intens smak av chili og hvitvin, servert med stekte poteter, paprika og sjalottløk. Fullført med en fyldig brunsaus.
Allergener: maisstivelse, selleri
Maiale contadina
355,-
Stekt indrefilet av svin, perfekt tilberedt og servert med stekte aspargesbønner, søte gulrøtter og sprø poteter. Toppet med en kremet gorgonzola-saus og delikate friterte purreløkchips.
Allergener: hvete, maisstivelse, melk, selleri
Burger della casa
275,-
Saftig storfekjøtt burger, servert med frisk salat, skiver av tomat, agurk og løk. Toppet med smeltende ost og servert med stekte poteter.
Allergener: selleri, melk, hvete, bambusfiber
Vegas burger
275,-
Saftig burger laget med smakfull veggideig, servert med frisk salat, skiver av tomat, agurk og løk og servert med sprøstekte poteter.
Allergener: hvete, sesamfrø
Burger Sanremo
285,-
Saftig storfekjøtt burger med frisk salat, skiver av tomat, agurk og løk. Toppet med kremet gorgonzolaost og sprøstekt bacon, servert med stekt poteter.
Allergener: selleri, melk, hvete
Laks
367,-
Stekt laks servert med en kremet fløtesaus, blandet med brokkoli, paprika og løk. Servert med stekte poteter
Allergener: melk, fisk
Per Bambini | Kun for de små
Mini pizza
115,-
Tomatsaus, mozzarella og skinke
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Mini calzone
115,-
Innbakt pizza med tomatsaus ost og skinke
Allergener: hvete, sulfitt, melk
Mini lasagna
115,-
Oksekjøtt, tomatpure, kremet bechamelsaus
Allergener: hvete, sulfitt, melk, egg
Mini spaghetti Bolognese
115,-
Oksekjøttdeig og tomat saus
Allergener: hvete, selleri, sulfitt
Dolci | Dessert
Tiramisu
125,-
En klassisk tiramisu laget med lag av tørket fingerkjeks dyppet i kaffe, blandet med mascarpone, friske egg og fløte. Toppet med dryss av kakao og amaretti kjeks
Allergener: gluten, melk, nøtter, egg, sulfitt, rum
Pannacotta
115,-
Kremet panna cotta laget med fløte, servert med hjemmelaget kirsebærsyltetøy.
Allergener: melk, gelatin
Sjokolade suffle
125,-
En rik og luftig sjokoladesoufflé laget med mørk sjokolade, egg, sukker og smør. Servert varm meden kule kremet vaniljeis for en perfekt balanse mellom varm sjokolade og kald is.
Allergener: hvete, melk, egg